Welkom terug, gast

Wat is een maffia site?

You can do anything you want to do, if you put your mind to it.
Posts: 41
Afbeelding
Offline Direct Message
Geplaatst op 2 maart 2018 om 11:26:44

Een maffia site is een interactief text-based spel waarbij de leden power, geld, etc. kunnen verdienen door maffia praktijken te verrichten zoals (stelen, georganiseerde misdaden, etc.). Er bestaan verschillende varianten op het spel zoals (criminals, banditi, mijnmaffia, etc.). Maar allen hebben ze hetzelfde doel voor ogen.
De leden dienen zoveel mogelijk power te verzamelen om de godfather (topspeler) van het spel te worden! In sommige gevallen ontvangt de speler die op een bepaald ogenblik aan de top staat van het spel een geschenk ter beloning van zijn overwinning, in andere gevallen niet.

In de meeste scripts zitten betaal modules ingewerkt waardoor leden extra credits kunnen aanschaffen om zo hun winkans te vergroten. Zo kan u, als webmaster van een dergelijke maffia site, al snel een aardig zakcentje bijverdienen.

Scheidlijn
Eigenaar van de oorspronkelijke Mafiabase.nl / Maffiazi.nl / Corozzo.nl source, ook de maker van de hele source! Deze heb ik dan ook op de oorspronkelijke domeinnaam online staan!

If I had some duct tape, I could fix that.

Mvg. MacGyver.

Advertentie

Reacties op » "Wat is een maffia site?"

Er zijn nog geen reacties op dit topic!

Reageer op » "Wat is een maffia site?"

U bent niet ingelogd, als u ingelogd bent kunt u reageren!